Gebruikerslogin

Woonbemiddeling via Davro Advies

kamer bredaBent u op zoek naar woonruimte?
Voor een nette kamer, een mooie etage of een bedrijfspand bent u bij Davro Advies te Breda op de juiste plaats. Wij zijn de juiste woonbemiddelaar en beschikken over een uitgebreid netwerk inzake verhuur en verkoop makelaars door heel Nederland en België. Of u nu een betrouwbare huurder zoekt voor uw onroerend goed of als woningzoekende een degelijke verhuurder. Of u nu wenst u te huren of juist verhuren? Wij kunnen u van dienst zijn bij het vinden van een passende oplossing.

Bemiddeling in onroerende zaken: Davro Advies voor het juiste advies.

Davro Advies heeft meerdere invalshoeken

Davro Advies te Breda is Nederlands enige echte budget bemiddelaar u betaalt een scherpe prijs voor een fatsoenlijk product. Zoeken en aanbieden, (ver)huur en (ver)koop zowel voor zakelijk onroerend goed alsook voor een kamer of een appartement wij vinden geschikte oplossingen dankzij ons aanbod, onze adviezen en bemoeienis. Naast vele particulieren huurders en verhuurders, maken ook bedrijven voor hun expats, makelaars, woningbouw stichtingen en vastgoed fondsen gebruik van de diensten van Davro Advies Woonbemiddeling.

Davro Advies is veelzijdig.

Snelle goede bemiddeling

kattebelletjeIedere kamer, appartement of bedrijfsruimte die bij Davro Advies is aangemeld wordt persoonlijk door een van de medewerkers van Davro Advies geanalyseerd en opgenomen. Alle ons bekende informatie stellen wij ook aan u beschikbaar. Heeft u zich bij ons geregistreerd, dan vergelijken wij uw wensen met de eigenschappen van de gedane vraag of het actuele aanbod. Nadat uw account is geactiveerd kunt u meer informatie omtrent uw woonwensen kenbaar maken zodat wij onze zoekacties beter op uw wensen kunnen afstemmen. Is er sprake van een hit, dan sturen we de gegevens direct naar uw (e-mail) adres, samen met eventuele andere geschikte hits welke zijn aangetroffen. Deze kattebelletjes zijn deel van de unieke gratis update service van Davro Advies.

Onze bemiddeling is voordelig, snel en effectief.

Voordelig

Wij houden ons bezig met de verhuur van kamers, proberen u geen ongevraagde lening aan te smeren en gaan niet op uw kosten goede sier maken op de effectenbeurs in Londen. Er is geen sprake van belangenverstrengeling omdat wij u vijfentwintig jaar aan een van onze eigen hypotheken willen binden. Wij hebben geen managers in dure pakken, geen directeur met een wonderschone secretaresse, die op haar beurt weer die kittige Porche cabriolet wil rijden. Ons team bestaat uit jonge actieve moderne mensen die hoofd en bijzaken weten te scheiden. Wij kiezen voor een no-nonsense aanpak, resultaat gericht. Wij maken gebruik van moderne technieken en kozen uitdrukkelijk voor een directe centrale aansturing en een platte organisatie structuur.

Davro Advies te Breda heeft ten opzichte van haar concurrenten een beperkte overhead en geen duur kantoren netwerk. Die directe en nuchtere handelswijze beïnvloed onze prijzen. Waar branchegenoten zowel aan verhuurder als aan huurder - zonder knipperen met de ogen - minimaal één maand huur als bemiddeling kosten eisen of u opzadelen met onzinnige oude rommel waarvoor u een enorm bedrag aan “overname kosten” moet betalen, kan iemand die een woon of bedrijfsruimte zoekt bij Davro Advies voor een eenmalig bedrag van
€ 48,70 per jaar terecht. Verhuurders kunnen zich gratis laten registreren en gratis gebruik maken van onze huurders-database. Voor verhuurders bestaat, tegen een geringe vergoeding, ook de mogelijkheid een deel of zelfs het gehele beheer van het onroerend goed uit handen te geven. Wilt u onroerende goederen aanschaffen of verkopen? Wij kunnen een analyse maken, een rapport opstellen, adviseren en onderhandelingen voor u voeren. Door middel van de door ons behaalde resultaten verdient u uw investering snel terug.

Bent u niet tevreden met de door ons verrichte diensten .............,
NIET GOED, GELD TERUG.
*

* zie algemene voorwaarden.

Wij hanteren herroepingrecht aan gaande te leveren diensten conform Wet Koop op Afstand en de Europese richtlijn 97/7/EG. tevens hanteren wij de "niet goed, geld terug garantie' en de voorwaarden voor de ontbinding van de overeenkomst, conform de door ons gehanteerde algemene voorwaarden.

Design by DavroAdvies | Davro Advies Woonbemiddeling | Nieuwe Prinsenkade 5 | 4811VC Breda | K.v.K. : 20132267 | B.T.W. : 160983526 | Rabobank :135.115.906